Trouwlocatie Utrecht

Ga je trouwen? Gefeliciteerd, dit wordt de mooiste dag van je leven! Een dag vol familie en vrienden waarbij alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Bij een perfecte bruiloft hoort daarom ook een perfecte trouwlocatie.

Uniek Utrechts tintje aan je bruiloft

Als je gaat trouwen in Utrecht kun je voor vele prachtige en historische trouwlocaties kiezen. Maar als je echt een unieke trouwlocatie zoekt, dan ben je bij De Grote Catacomben aan het juiste adres.

De Grote Catacomben is een zaal in een van de unieke werfkelders van Utrecht. Deze werfkelders zijn op grachtniveau gelegen. De werfkelders van Utrecht zijn honderden jaren oud en geven een uniek Utrechts tintje aan je bruiloft.

Trouwlocatie in de binnenstad van Utrecht

De werfkelder van De Grote Catacomben is middenin de binnenstad van Utrecht gelegen. De perfecte omgeving voor schitterende trouwfoto's met de daggasten. In de directe omgeving van De Grote Catacomben bevinden zich allerlei verschillende restaurants voor een uitgebreid diner.

Trouwfeest

Ook voor een bruiloftsfeest kunt u bij ons terecht. De werfkelder biedt plaats aan maar liefst 120 personen. Er is een grote bar aanwezig met tapinstallaties en een ruime flessenkoeling.

Rondvaart op je bruiloft

Een groot voordeel van een bruiloftsfeest in een werfkelder is dat de locatie zeer goed te bereiken is met een boot. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de daggasten met een boot naar de trouwlocatie te brengen. Dit is te combineren met een rondvaart door de Utrechtse grachten. Zo wordt de bruiloft niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gasten een onvergetelijke dag!

Goede bereikbaarheid

De locatie is niet alleen goed bereikbaar per boot, maar ook per auto en openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op de Oudegracht of in de nabijgelegen Springhaver parkeergarage. Het Centraal Station van Utrecht bevindt zich op ongeveer vijftien minuten loopafstand van de trouwlocatie.

DJ Sebastiaan

Ook is het mogelijk om de hulp in te schakelen van DJ Sebastiaan, de vaste DJ van De Grote Catacomben. Deze alleskunner heeft alle hitjes paraat en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond. 0615147036

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze trouwlocatie? Neem dan contact op met De Grote Catacomben.

Waarom De Grote Catacomben?

  • Historische werfkelder
  • Goede bereikbaarheid
  • Ligging aan de Oudegracht
Oudegracht Utrecht

Over de werfkelders

De Grote Catacomben is een werfkelder gelegen aan de Oudegracht a/d Werf in het centrum van Utrecht. Bij deze superlocatie aan de Oudegracht biedt de Grote Catacomben ruime mogelijkheden voor het geven van een geslaagd feest.

De grote werfkelders van Utrecht zijn honderden jaren oud en voorzien van authentieke gewelven met entree aan de werf. Een drankje en een dansje in het hart van de Utrechtse historie!

Vanaf

€ 240,-