Afstudeerborrel Utrecht

Ben je afgestudeerd of ben je gepromoveerd? Dan wil je dit natuurlijk vieren met je vrienden. De werfkelder van De Grote Catacomben is de perfecte locatie voor een borrel na je afstuderen of je promotie.

Locatie in de binnenstad

Als je jarenlang in Utrecht hebt gestudeerd, wil je deze periode natuurlijk ook in stijl afsluiten. Een afstudeerborrel in De Grote Catacomben combineert het beste van Utrecht. De authentieke werfkelder bevindt zich middenin de binnenstad en is beschikbaar voor zowel een kleine afstudeerborrel als een groot afstudeerfeest.

Promotiefeest

Een promotiefeest in een werfkelder is het perfecte begin van je leven als doctor. De Grote Catacomben aan de Oudegracht neemt alles uit handen, zodat je promotiefeest gegarandeerd een succes wordt.

Ook voor een kleinschalige promotieborrel ben je bij ons aan het goede adres. De werfkelder van De Grote Catacomben bevindt zich op loopafstand van het academiegebouw en is het perfecte eindpunt van een rondvaart door de binnenstad van Utrecht.

Drank en muziek

In de werfkelder zijn verschillende tapinstallaties aanwezig en een ruime drankenkoeling. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor uitgebreide hapjes, snacks en bittergarnituren. Uiteraard is het mogelijk om zelf voor barpersoneel te zorgen.

Er zijn een audioversterker en goede speakers aanwezig zodat niets in de weg staat voor een geslaagd feestje. We vragen je wel om zelf afspeelapparatuur mee te nemen, zoals een laptop of DJ-set.

DJ Sebastiaan

Ook is het mogelijk om de hulp in te schakelen van DJ Sebastiaan, de vaste DJ van De Grote Catacomben. Deze alleskunner heeft alle hitjes paraat en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond. 0615147036

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze locatie voor een afstudeerborrel of promotiefeest? Neem dan contact op met De Grote Catacomben.

Waarom De Grote Catacomben?

  • Historische werfkelder
  • Goede bereikbaarheid
  • Ligging aan de Oudegracht
Oudegracht Utrecht

Over de werfkelders

De Grote Catacomben is een werfkelder gelegen aan de Oudegracht a/d Werf in het centrum van Utrecht. Bij deze superlocatie aan de Oudegracht biedt de Grote Catacomben ruime mogelijkheden voor het geven van een geslaagd feest.

De grote werfkelders van Utrecht zijn honderden jaren oud en voorzien van authentieke gewelven met entree aan de werf. Een drankje en een dansje in het hart van de Utrechtse historie!

Vanaf

€ 240,-