Studentenfeest Utrecht

Iets te vieren met je studentenvereniging, jaarclub of dispuut? Of zoek je een locatie om regelmatig een feest te organiseren met je sportvereniging of studievereniging? Dan ben je bij De Grote Catacomben aan het juiste adres.

De Grote Catacomben is een werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. En iedere Utrechter weet het: er iets niets mooier dan borrelen op de prachtige werven naast de gracht.

Drank

De locatie bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje. Want wat is een student zonder bier? We hebben er daarom voor gezorgd dat er maar liefst drie tapinstallaties aanwezig zijn. Ook is er een ruime drankenkoeling.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf te zorgen voor barpersoneel zodat je alles in eigen hand houdt en de kosten laag blijven.

Grootte

De werfkelder biedt plaats aan 40 tot 120 personen. De locatie is daarom zeer geschikt voor zowel kleine borrels met een dispuut als grote feesten van een vereniging.

Portier

Eén portier is verplicht. Deze zorgt er in overleg met de organisatie voor dat het feest zonder problemen verloopt.

Feestlocatie voor studentenvereniging en studievereniging

Zoek je een vaste locatie voor de feesten van je vereniging? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer informatie?

Wil je een onvergetelijk studentenfeest organiseren in een van de mooiste werfkelders van Utrecht? Neem dan contact op met De Grote Catacomben.

Waarom De Grote Catacomben?

  • Historische werfkelder
  • Goede bereikbaarheid
  • Ligging aan de Oudegracht
Oudegracht Utrecht

Over de werfkelders

De Grote Catacomben is een werfkelder gelegen aan de Oudegracht a/d Werf in het centrum van Utrecht. Bij deze superlocatie aan de Oudegracht biedt de Grote Catacomben ruime mogelijkheden voor het geven van een geslaagd feest.

De grote werfkelders van Utrecht zijn honderden jaren oud en voorzien van authentieke gewelven met entree aan de werf. Een drankje en een dansje in het hart van de Utrechtse historie!

Vanaf

€ 240,-