Bedrijfsfeest Utrecht

Wil je een zaal huren voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest in het centrum van Utrecht? Dan ben je bij De Grote Catacomben aan het juiste adres.

Bedrijfsfeest

De Grote Catacomben is de perfecte locatie voor ieder bedrijfsfeest of bedrijfsuitje. Alles is mogelijk: van kleinschalige borrels tot een feest waarbij alles uit de kast wordt gehaald. De locatie biedt plaats aan maar liefst 120 personen.

Dankzij de sfeervolle locatie is ieder feest in De Grote Catacomben een succes. Ook is het mogelijk om een bedrijfsfeest te combineren met een rondvaart over de grachten waarbij de bezoekers op locatie kunnen in- en uitstappen.

Hapjes en drankjes

Op de feestlocatie zijn verschillende tapinstallaties en een grote drankenkoeling aanwezig. Ook beschikken we over een keuken waarin we de heerlijkste hapjes voor uw gasten bereiden.

Personeel

De voorzieningen en de dienstverlening zijn geheel aanpasbaar naar eigen wensen. In overleg kunt u barpersoneel, bedienend personeel, een portier en een dj inhuren.

DJ Sebastiaan

Ook is het mogelijk om de hulp in te schakelen van DJ Sebastiaan, de vaste DJ van de Grote Catacomben. Deze alleskunner heeft alle hitjes paraat en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond. 0615147036

Indien gewenst kunnen we de locatie aankleden in de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf. Zo wordt het helemaal uw eigen bedrijfsfeest.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Op korte afstand bevindt zich een parkeergarage.

Kennismaken

Wil je meer informatie over onze locatie? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Waarom De Grote Catacomben?

  • Historische werfkelder
  • Goede bereikbaarheid
  • Ligging aan de Oudegracht
Oudegracht Utrecht

Over de werfkelders

De Grote Catacomben is een werfkelder gelegen aan de Oudegracht a/d Werf in het centrum van Utrecht. Bij deze superlocatie aan de Oudegracht biedt de Grote Catacomben ruime mogelijkheden voor het geven van een geslaagd feest.

De grote werfkelders van Utrecht zijn honderden jaren oud en voorzien van authentieke gewelven met entree aan de werf. Een drankje en een dansje in het hart van de Utrechtse historie!

Vanaf

€ 240,-