Besloten borrel Utrecht

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een toffe borrelruimte voor een besloten borrel? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Borrel aan de gracht

champagne bubbelsDe Grote Catacomben is een werfkelder die je kunt huren voor besloten borrels, feestjes en events. Het unieke aan De Grote Catacomben is de locatie en de inrichting: omdat het een werfkelder is, is het direct aan de gracht gelegen en heeft het een authentiek karakter. De inrichting is in café stijl met een lange bar en barkrukken, waardoor je je direct thuis voelt.

Wat je vraag ook is, wij hebben er een passend antwoord op. De Grote Catacomben is niet alleen geschikt voor een borrel maar ook voor bijvoorbeeld een netwerkevenement dat wordt afgesloten met een gezellig drankje.

Besloten borrel

werfkelder utrechtOnze borrelruimte biedt plaats aan ongeveer 40 tot 130 personen. Omdat De Grote Catacomben geen regulier café is maar alleen bedoeld is voor besloten borrels en feestjes, huur je altijd de hele locatie in plaats van slechts een gedeelte van een café. Dit zorgt ervoor dat je alle vrijheid hebt en dat je alles naar je eigen hand kunt zetten.

Wil je bijvoorbeeld zelf plaatjes draaien of barpersoneel meenemen? Geen probleem! Of wil je juist helemaal ontzorgd worden? Dan zorgen wij ervoor dat alles geregeld is, zoals barpersoneel, een DJ, of eventueel een extra portier.

Faciliteiten

besloten feest utrechtEr is een grote bar met verschillende biertaps en een grote drankenkoeling. Natuurlijk is het mogelijk om heerlijke hapjes zoals een bittergarnituur op je borrel te serveren. Als je zelf muziek wilt draaien is dat ook mogelijk: er is een audioversterker aanwezig en er zijn diverse speakers. We vragen je wel je eigen afspeelapparatuur mee te nemen zoals een laptop, CD Speler, mengpaneel etc.

DJ Sebastiaan

Ook is het mogelijk om de hulp in te schakelen van DJ Sebastiaan, de vaste DJ van de Grote Catacomben. Deze alleskunner heeft alle hitjes paraat en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond. 0615147036

Bereikbaarheid

De locatie van De Grote Catacomben is een rustig gedeelte van de Oudegracht op loopafstand van Centraal Station. Parkeergelegenheid bevindt zich in de nabije omgeving: op de Springweg bevindt zich een grote parkeergarage.

Een borrel aan de gracht met zicht op de Domtoren: de ideale setting voor jouw besloten borrel!

Is jouw datum nog beschikbaar?

Wil je weten of jouw voorkeursdatum nog beschikbaar is of over wat er mogelijk is om jouw besloten borrel tot een succes te maken?

Bel ons direct of stuur een berichtje op de contactpagina.

Waarom De Grote Catacomben?

  • Historische werfkelder
  • Goede bereikbaarheid
  • Ligging aan de Oudegracht
Oudegracht Utrecht

Over de werfkelders

De Grote Catacomben is een werfkelder gelegen aan de Oudegracht a/d Werf in het centrum van Utrecht. Bij deze superlocatie aan de Oudegracht biedt de Grote Catacomben ruime mogelijkheden voor het geven van een geslaagd feest.

De grote werfkelders van Utrecht zijn honderden jaren oud en voorzien van authentieke gewelven met entree aan de werf. Een drankje en een dansje in het hart van de Utrechtse historie!

Vanaf

€ 240,-